Alles staat en valt met de boerin = (echtgenoot-mama-vriendin) op het bedrijf
Van Hee Cindy, Veeteelt
Lippens
Van Hee Cindy
In 2010 waren we opzoek naar een nieuwe chauffeur, zo ging Evelien in op onze advertentie, en kwam zich voorstellen. Ze vertelde een erfelijke ziekte (muco) te hebben maar ondanks dit zet ze zich meer dan 100% in voor de firma. Ze helpt nadenken over vele werken, en samen proberen we zo tot het beste voor de klant te bereiken. Haar vaste trekker is een fendt 927 waar al haar liefde naar toe gaat.
Hillewaere Evelien, Akkerbouw
Decneut Grodemo Landbouw En Grondwerken
Hillewaere Evelien
De morele steun, administratieve ondersteuning, meedenken bij het nemen van belangrijke beslissingen maken de vrouw bij het uitbaten van een landbouwbedrijf onmisbaar.
De Neve Ria, Veeteelt
Melkveebedrijf
De Neve Ria
Marga zorgt naast haar gezin, samen met haar man voor de de koeien en kalfjes en de administratie, ook wekelijks ervoor dat heel veel kinderen een onvergetelijk kinderfeestje vieren op haar boerderij. Op een speelse manier leren de kinderen over het boerenleven en helpen zelfs mee met de verzorging van de kalfjes. Een mooie manier van boer- burger- verbinding.
Kroezen Marga, Veeteelt
Melkveebedrijf De Grote Kroeze In Silvolde
Kroezen Marga
Lut is een vrouw om ‘U’ tegen te zeggen. Haar niet aflatende inzet als voorzitster van de Vrouwen van het Algemeen Boerensyndicaat voor het verbeteren van het sociaal statuut van meewerkende echtgenotes verdient zeker een pluim!
Bellegeer Lut, Veeteelt
Vleesveebedrijf 'De Treurniethoeve'
Bellegeer Lut
Een sterke vrouw achter elke boer. Ans helpt zowel s morgens als s avonds mee met verzorgen van de kalfjes en koeien, tijdens de dag kan je haar terugvinden in haar zuivelverwerking waar ze de heerlijkste zuiveldranken en desserteen tevoorschijn tovert. Ans deinst niet terug voor een nieuwe uitdaging en grijpt alle kansen die langskomen met breide handen.
Delepierre Ans, Veeteelt
Melkveebedrijf Met Zuivelverwerking, Hoevewinkel, Hoeveterras En Groepsbezoeken
Delepierre Ans
Is elke dag paraat om de dagelijkse werken bij te staan, mijn topboerin !
De Smidt Céline, Veeteelt
Vande Velde De Smidt
De Smidt Céline
Als gedreven medewerkster van VABS én boerendochter in hart- en nieren neemt zij tal van initiatieven voor meer maatschappelijke waardering voor Land- en TuinbouwSTERs die dagelijks schitteren in hun stiel en vraagt respect voor de (h)eerlijke Producten van Bij Ons.
Dhont Kristel, Dienstverlening
Landbouworganisatie
Dhont Kristel
Boerinnen in de politiek zijn zeldzaam, maar hard nodig! Als lokaal afgevaardigde in het Bijzonder Comité voor Sociale Dienst houdt Isabelle ervan om ‘over koetjes en kalfjes’ te praten met een buitenstaander, dat levert respect op voor ons beroep en draagt bij tot een beter imago.
Baeyens Isabelle, Veeteelt
Melkveebedrijf 'De Wolfelarehoeve' - Lokeren
Baeyens Isabelle
Achter elke boer moet een sterke vrouw staan. Een met groot hart voor dieren.
Vanherck Eric, Veeteelt
Vanherck Heydehoef Lv
Vanherck Eric
Un sacré petit bout de femme à la tête d'une mini exploitation familiale transmise de génération en génération ( 6 EME ) , travaillant en plus à l'extérieur pour joindre les deux bouts et transmettre ainsi l'entièreté de ce qui lui a été transmis e son fils unique ! Toujours le sourire aux lèvres et transformant les 24 h quotidiennes en 30 , elle donne envie d'être connue cette petite Belge !
Debliquy Andrée, L'élevage
Ferme Debliquy
Debliquy Andrée
Parce qu’elle a su développer un superbe magasin à la ferme lors de la crise il y a 10 ans et fait de magnifique colis cadeaux Parce qu’elle transmet sa passion et parle sans cesse de ses filles poilues ???? à ses clients Parce qu’elle est toujours positive et est confiante pour l agriculture familiale Parce qu’elle a + de photos de ses vaches que de nous ;)
Rabaey Cindy, L'élevage
Cense Du Mayeur
Rabaey Cindy
Ze zorgt elke dag voor lekker eten en helpt op het landbouwbedrijf, daarom is ze voor ons een TOP vrouw.
Dekervel Annick, Veeteelt
Johan Rosseel
Dekervel Annick
Voor het gezin , Voor op de boerenmarkten te staan. en het meehelpen op het landbouwbedrijf ;
Vander Perre Kristien, Akkerbouw
Gemengd Landbouwbedrijg
Vander Perre Kristien
Christel is heel geëngageerd op syndicaal niveau en ze doet er alles aan om haar kinderen en de andere jonge landbouwers een beter inkomen te bezorgen!
Buyse Christel, Veeteelt
Ferme Buyse
Buyse Christel
Elle est importante pour l’amour et la passion donnés aux animaux ????
Rabeux Celine, L'élevage
Élevage Des Templiers
Rabeux Celine
Ons boerinnetje Spil van ons gezinnetje Drijvende kracht achter ons bedrijf Kortom, ons TOPWIJF!
Deprez Vicky, Veeteelt
Bio-ei-Korbol
Deprez Vicky
Van het melken, administratie tot bereiden van dagelijkse kost. Helpen om knopen door te hakken want met twee is het soms beter dan alleen. Een goede helpende hand... mijn madammen.
Serlet Vanessa, Veeteelt
Baekelandt Frédéric Ronse
Serlet Vanessa
Met haar perfectionisme en doorzetting, steeds lekkere eten wil ik mijn vrouwtje via deze weg ook es in de bloemen zetten! Samen sterk ;-)
Denturck Sherley, Akkerbouw
Beelkenshoeve
Denturck Sherley
Bij de geboorte van een kalfje voel ik me altijd enthousiast en blij. De liefde voor het boerenleven is voor mij dan tastbaar in de zorg voor de kalfjes. "Sinds jij op de boerderij bent blijven er meer kalveren leven.", zeggen de mannen.
Verriest Sabine, Veeteelt
Rotthier Hamme
Verriest Sabine
Helpen op het akkerbouwbedrijf, Aardappelautomaat opvullen, afgestudeerd in de Agro en biotechnologie bachelor. Bewerken van de akkers met de tractoren..... administratie....
Van De Putte Lente, Akkerbouw
Perreman Steven
Van De Putte Lente
Mijn vrouw helpt al 47 jaar iedere dag op ons bedrijf en dat verdient wel een foto. Mvg, Leo Haesaerts
Christiaens Lidia, Veeteelt
Haesaerts
Christiaens Lidia
Elle crée un lien particulier avec les animaux, pas de stress, un confort maximum et les vaches le lui rendent bien. Une belle collaboration.
Gonay Christine, L'élevage
Ferme Les Bouleaux
Gonay Christine
Chez nous, l’agriculture se vit en famille ! C’est une histoire de famille !
Schillings Veronic, L'élevage
Agriculture
Schillings Veronic
Sonja is een boerin (hoewel ze het niet leuk vindt dat ik haar zo noem :)) met een hart van goud. Niets is haar te veel. Voor elk probleem probeert zij een oplossing te zoeken. Ze zorgt er ook voor dat iedereen zich vanaf de 1e dag zich thuis voelt binnen het bedrijf. Bij Sonja kan je lachen, huilen, praten,... Hierdoor is zij zeker een meerwaarde voor het bedrijf. We kunnen niet zonder haar!!!
Schroeters Sonja, Tuin- En Groenzones
LV Kortleven
Schroeters Sonja
Alicia zorgt voor de vrouwelijke touch en aandacht die ieder bedrijf nodig heeft. De hulp die ze tijdens de drukke momenten biedt is onmisbaar, net zoals de morele steun. Zij neemt ook de zuivelverwerking voor haar rekening waardoor we een meerwaarde kunnen creëren voor ons bedrijf.
Dodemont Alicia, Veeteelt
Boerderij “HetBakhuis”
Dodemont Alicia
Naast haar dagelijkse taken in het varkensstal en alle administratie zegt mijn vrouw geen nee tegen een ritje met de tractor!! Voor mij een grote hulp in het voor- en najaar. Een welgemeende dank je wel.
De Tavernier Anne-Laure, Veeteelt
Agro Derycke
De Tavernier Anne-Laure
Ingrid is een werknemer op een bedrijf met zowel koeien als varkens. Ze heeft een hart voor dieren en staat dag en nacht paraat. Ze is een jonge gedreven dame waarvan haar passie van haar gezicht straalt. Ze staat in voor allerlei taken zoals o.a. Koeien melken en de dieren voederen.
Planckaert Ingrid, Veeteelt
Koeien En Varkens
Planckaert Ingrid
Mijn vrouw runt het bedrijf alleen ik ben zelfstandig metser en ik ben niet veel thuis enkel tijdens het uitspuiten van de stallen blijf ik thuis om een handje te helpen anders doet zij dat allemaal alleen...
Roose Katrien, Veeteelt
Pluimveebedrijf
Roose Katrien
Mijn echtgenote zet zich iedere dag van ieder seizoen van het jaar met een top inzet en gedrevenheid in om ons fruitbedrijf bloeiend te houden en het welbevinden van het personeel heel hoog te houden, ze verwent dagelijks de seizoensarbeiders graag met versgebakken gebak en frisse drank.
Ghijsens Brigitte, Tuin- En Groenzones
Ghijsens Brigitte
Ghijsens Brigitte
Dit is sarah. Sarah werkt op een varkensbedrijf, na haar werk bij de biggetjes kan je haar terug vinden op de tractor, op het landbouwbedrijf van haar vriend. Fotograferen van landbouwwerken tot trekkertrek's is zeker haar ding. Met de fiat vindt je haar op verschillende trekkertreks, het is als een hobby.
Vandevannet Sarah, Akkerbouw
Landbouwwerken Bothuyne M.
Vandevannet Sarah
Astrid werkt als verpleegster op de spoed en intensieve zorgen. Na haar werk helpt ze op het bedrijf van haar vriend. Containers zetten met tractor en containerhaak is haar passie, klanttevredenheid haar doel. Ze verdient het om in de kijker te staan. Chapeau voor wat ze allemaal kan.
De Wulf Astrid, Akkerbouw
CDT
De Wulf Astrid
Elle est importante parce que c'est elle qui valorise le lait de nos chèvres en "or blanc fromager", qui distribue les sourires aux clients. Elle seconde le mieux à la traite. C'est aussi elle qui assure les mises bas parfois compliquées. Elle a ce petit + qui dynamise le chevreau et le stimule dès la naissance. Sa "positive attitude"! Le temps avec elle est beau qu'elle que soit la météo ;-)
Gerday-Collinge Mélanie, L'élevage
Cabri è Bella
Gerday-Collinge Mélanie
Une femme dans 1 exploitation apporte de la douceur. Certaines tâches comme nourrir les veaux et la transformations restent encore à l'heure actuelle des activités que les femmes exécutent. Passer de l'étable à l'atelier sans oublier son rôle de maman est peut-être l'exercice le plus dur sur une exploitation laitière et de transformation.
Blaimont Anne Sophie, L'élevage
Ferme Raz Buzee
Blaimont Anne Sophie
Ze staat dagelijks in voor de opfok van de kalfjes op ons bedrijf
Van Yperen Bianca, Veeteelt
De Walhoeve
Van Yperen Bianca
Ondanks haar drukke job buitenshuis, ook in de landbouwsector, staat ze steeds paraat en offert ze heel wat verlof op om mee te helpen op het bedrijf, zowel met de handen als administratief! Chapeau!!
Lammertyn Evelien, Veeteelt
De Medts Wouter
Lammertyn Evelien
Elle sait s'organiser pour gérer les agnelages, s'occuper de la communication sur le net, gérer les ventes, assurer les remplacements pour assurer le travail quotidien quand les hommes sont appelés ailleurs.
Dejardin Van Parijs Sonia, L'élevage
ELEVAGE DE GOCHENEE BELTEX
Dejardin Van Parijs Sonia
al 40 jaar fier op mijn vrouw cecile !!!!! Erik
Vandenbussche Cecile, Veeteelt
Kapelleweidehof
Vandenbussche Cecile
Zij vormt samen met mij het geheel van het bedrijf. Ieder heeft zijn specifieke taken zowel op gebied van arbeid als van administratie.
Monard Véronique, Akkerbouw
Libert-limosort
Monard Véronique
Parce que cela fait plus de 40 ans qu'elle est la force cachée de l’entreprise. Le planning, les factures, les dépannages et ravitaillements en tout genre jour et nuit,... elle assure le tout d'une main de maitre dans un gant de velours. Un véritable travail d'équipe avec papa, un exemple à suivre pour nous tes enfants. Une épouse, une maman et une mamou en or.
Gilot Colette, Services
Vynckier Agri
Gilot Colette
Tu as toujours été l’épine dorsale de ta ferme et de ta famille. Tu as toujours fait ton métier d’agricultrice avec passion! Merci à toi,
Verbrugghe Nathalie, L'élevage
Ferme Cloquet
Verbrugghe Nathalie
We zijn een nieuw opgestart bedrijf. Naast haar studie voor dierenarts is ze een super hulp bij al het werk. Vooral bij de lammetjes. Door alle drukte van de opstart en doordat alles gewoonweg nog nieuw is voor ons wordt het wel eens vergeten om haar hiervoor te bedanken.
De Wever Tessa, Veeteelt
Melkschapenhouderij De Brandt Gert
De Wever Tessa
Eentje die niet schrikt om zich in de modder te leggen rollen. Eentje die meedenkt voor een toekomst. Eentje die ervoor gaat met haar zelfpluktuin en saffraanteelt.
Van Pachterbeke Nathalie, Veeteelt
Ons Hof De Vreese - Van Pachterbeke
Van Pachterbeke Nathalie
Deze madam heeft zo verschrikkelijk veel passie voor het boerenleven,dat ze ook meteen mij besmet heeft met het virus.naast deze gigantische passie zorgt ze ook nog eens voor onze 3 jonge kinderen.ze geeft nooit op,gaat altijd door,wat er ook op haar pad komt.daarom verdient deze kanjer onwijs veel respect.
Schalk Mariëlle, Veeteelt
'T Kakelhof Bvba
Schalk Mariëlle
Parce qu'on le VEAU bien...
Agricultrices4.0 Agricultrices, L'élevage
Agricultrices
Agricultrices4.0 Agricultrices
Mijn vrouw zet de landbouw in een positief daglicht door een gemengd publiek (scholen, verenigingen, gezinnen, …) te gidsen door de mooie velden. Ze maakt pwp over samenspel van natuur en landbouw en doet workshops met landbouwprodukten. Ze helpt en stimuleert kinderen al spelend om de landbouw als mooi en fascinerend te zien. Ze is top!
Goudeseune Anja, Veeteelt
Feryn-Goudeseune
Goudeseune Anja
Dankzij deze vrouw word er heel diervriendelijk en met heel veel passie voor de dieren gewerkt.
Vergauwen Sarah, Veeteelt
De Weggheleire-Vergauwen
Vergauwen Sarah
Met liefde en vol passie runt mijn trotse boerin Ann het bedrijf van haar ouders. Dag en nacht staat ze paraat. Ontstaan van nieuw leven door eigen KI, uitvoeren van echo's tot de geboorte van het kalf zorgen voor topprestaties. In het voorjaar springt ze op haar trekker om gewassen te telen. De administratie verslind ze ook. Ik mag trots zijn op mijn hardwerkende topboerin! No Farmers No Food! <3
Heuvick Ann, Veeteelt
Melkvee/vleesvee/akkerbouwbedrijf Te Maarkedal
Heuvick Ann
Kelsey zet zich 100 % in puur uit liefde voor de dieren en met een warm hart voor het Landbouwleven. Ze geeft haar ten volle, niets is teveel gevraagd ????????????
Seymortier Kelsey, Veeteelt
Seymortier Kelsey
Met passie voor haar vak helpt ze iedere landbouwer uit de nood ????????????
Maes Christel, Veeteelt
Agrobedrijfshulp
Maes Christel
Eva zorgt elke voormiddag voor onze blonde d’Aquitaine dieren, elke namiddag voor onze bezoekers van het koffiehuis en klanten van onze jenever winkel!
Lampaert Eva, Veeteelt
Landbouwstokerij Van Damme In Balegem
Lampaert Eva
Ellen werkt en leeft al 24 jaar mee op ons melkveebedrijf. Als de nood aan de man is komt deze boerin vaak even bijspringen. Vele handen maken licht werk.
Van Popta Ellen, Veeteelt
De Akkerhorsthoeve
Van Popta Ellen
Dit is Mieke. Samen met haar moeder en broer zijn ze samen de drijvende kracht achter ‘Den Ighemkouter’. Een gemengd landbouwbedrijf met een waaier aan activiteiten: melk-en vleesvee, akkerbouw, hoevetoerisme, klasbezoeken, teambuildings en kinderfeestjes. Elke dag samen de dagelijkse beste zorgen voor onze dieren en onze bezoekers... Met een hart voor fokkerij!
Vander Schueren Mieke, Veeteelt
Den Ighemkouter
Vander Schueren Mieke
An Martens, ons ma. Als boerendochter viel ze voor ons pa. Ze gaf haar kapsalon op en werd de drijvende kracht achter het melkveebedrijf. Ze zet haar elke dag in voor de administratie en het melken van de koeien. Ons ma is altijd goed op de hoogte van de actualiteiten binnen de landbouw en ze zorgt voor de familiale warmte op ons bedrijf, waar iedereen altijd welkom is.
An Martens, Veeteelt
Melkvee En Akkerbouw
An Martens
Zij is altijd goed gezind en is een harde werker!
Nieke Hend, Veeteelt
Melkvee
Nieke Hend
Ze is gedreven in de sector landbouw. Ze volgt nu een specialisatie jaar melkvee om zo later het bedrijf van haar ouders te kunnen voortzetten en opbouwen in melkvee. Haar hobby is tractorpulling. Zo doet ze mee met de John Deere 4240s. In 2018 heeft ze een reis naar Mannheim gewonnen door een foto met de John Deere te plaatsen. De foto met de meeste like's had gewonnen.
Hillewaere Jolien, Veeteelt
Gemengd Bedrijf
Hillewaere Jolien
Gestionnaire du service après-vente. Esther est un membre important dans l’équipe. Son job consiste à relayer les informations auprès de ses collègues, des clients ainsi qu’aux fournisseurs. Son sens de l’humour, son esprit vif et son caractère font d’elle une personne exceptionnelle. Ce qui est le plus beau est que sa passion est devenu son métier.
Hougardy Esther, Services
Danneels SBA
Hougardy Esther
Nadat we samen de groenten marktklaar gemaakt hebben, zorgt Ilse voor het transport naar de veiling. Zo is er voor mij meer tijd voor de teeltopvolging en het tijdig sproeien van de groenten. Ook de administratie perfect bijhouden is haar verdienste!
Vereenooghe Ilse, Veeteelt
Vollegrondsgroenten Geert Vanneste
Vereenooghe Ilse
Naast haar drukke job, is de ontspanning van m'n zus, het verzorgen van onze wit-blauw kalfjes én het tractor-landwerk.
Dierikx Katty, Veeteelt
Dany Dierikx
Dierikx Katty
Leur papa et papy sont entrepreneur Agricole et transport TP. La relève est assurée!
Elisa & Clara, Services
Fendt Belgium
Elisa & Clara
<   >
x